aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρελά λεφτά ο Μέσι: Απολαβές πέραν των €100.000.000!

Τρελά λεφτά ο Μέσι: Απολαβές πέραν των €100.000.000!

Λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του Λιονέλ Μέσι αποκαλύπτει το Football Leaks. Λεπτομέρειες που προκαλούν ίλιγγο καθώς ανάμεσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και το συνολικό ποσό το οποίο λαμβάνει ο παίκτης από τη Μπαρσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Στον ΑΠΟΕΛ ο Μέσι, μέσω… Ινδονησίας;

Συγκεκριμένα, τα έσοδα του σούπερ σταρ της Μπάρσα ανέρχονται στα 104 εκ. ευρώ μεικτά, κάτι που τον κάνει τον πρώτο ποδοσφαιριστή που αμείβεται με τριψήφιο ποσό. Οι ετήσιες απολαβές του είναι 71 εκ., ποσό το οποίο ανεβαίνει καθώς προστίθεται και το 10% από τα πνευματικά δικαιώματα. Έλαβε 63,5 εκ. ως μπόνους για την υπογραφή του συμβολαίου του και εάν δεν φύγει από την Μπαρσελόνα στα επόμενα τέσσερα χρόνια θα πάρει άλλα 70 εκ. ως μπόνους αφοσίωσης.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Η Ρεάλ έδινε 250.000.000 ευρώ για τον Μέσι!

Μέχρι τώρα, με τις κατάλληλες πράξεις φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι οι ετήσιες απολαβές του είναι 104 εκ. αλλά υπάρχουν και άλλα έσοδα. Θα πάρει άλλο 1,9 εκ. κάθε χρόνο εάν παίζει στα 60% των αγώνων της Μπαρσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις, και εάν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ τότε θα πάρει άλλα 12 εκ.

Διαβάστε επίσης: Forbes: Με €77.800.000, ο πλουσιότερος αθλητής!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ