aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τρέλα» η Μπάρσα, «μάγος» ο Μέσι (video)

«Τρέλα» η Μπάρσα, «μάγος» ο Μέσι (video)

Παραμάζωμα πήρε τη Θέλτα η Μπαρσελόνα. Ο Μέσι ήταν… σε άλλη διάσταση, έσπρωξε τους μπλαουγκράνα στο εμφατικό 5-0 κόντρα στην ομάδα του Βίγκο και παράλληλα τους ανέβασε στην κορυφή και στο +1 από τη Ρεάλ, η οποία έχει ματς λιγότερο (αυτό που χρωστά με την αποψινή αντίπαλο της Μπάρτσα).

Για κάτι παραπάνω από είκοσι λεπτά άντεξαν οι φιλοξενούμενοι στο Καμπ Νου, προτού στη συνέχεια παραδοθούν στις ορέξεις του Αργεντινού αστέρα. Αφού λοιπόν ο ίδιος και ο Σουάρες… προειδοποίησαν με διπλό δοκάρι στην ίδια φάση, στο 24’ λύθηκε ο γόρδιος δεσμός. Με σόλο του «Λέο» και υποδειγματικό πλασέ, η Μπάρτσα άνοιξε το σκορ κι όλα έγιναν πιο εύκολα στη συνέχεια.

Λίγο πριν «βγει» το ημίχρονο, λοιπόν, ο Μέσι έδωσε στον Νεϊμάρ κι εκείνος με αλήτικο τελείωμα έκανε το 2-0. Στο 57’ ήταν σειρά του Ράκιτιτς να χριστεί σκόρερ, έστω κι αν ήταν σε θέση οφσάιντ. Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για αυτό το γκολ, ο «Λέο» σέρβιρε νέο για τον Ουμτιτί, ο οποίος από κοντά (στο 61’) είδε εξίσου το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Το κερασάκι στη τούρτα ποιος άλλος θα μπορούσε να την βάλει; Μα φυσικά ο Μέσι… Στο 64’ βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Θέλτα –που όπως καταλαβαίνετε ήταν αγνώριστη σε σχέση με το πώς την έχουμε συνηθίσει φέτος- και με ψύχραιμο πλασέ (αφού… φυσικά προηγήθηκε και μια ωραία ντρίμπλα) έγραψε το τελικό 5-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, οι φίλοι της Μπαρτσελόνα φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Λουίς Ενρίκε (αν και… πριν λίγες μέρες πιθανώς να ήταν οι ίδιοι που τον έκραζαν για τον «εφιάλτη» του 4-0 από την Παρί). Από ‘δω και πέρα, οι Καταλανοί στρέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό με τους Γάλλους, θέλοντας να εξαντλήσουν τις λίγες -είναι αλήθεια- πιθανότητες που έχουν για μία μυθική ανατροπή…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ