aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤορπίλισε την Ατλέτικο η Βιγιαρεάλ! (video)

Τορπίλισε την Ατλέτικο η Βιγιαρεάλ! (video)

Τεράστιο «διπλό» για την Βιγιαρεάλ, 1-0, στην έδρα της Ατλέτικο! Το κίτρινο υποβρύχιο έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Μαδρίτη, σχεδόν σιγούρεψε το ευρωπαϊκό εισιτήριο κι άγχωσε για τα καλά τους ροχιμπλάνκος.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στο δεύτερο 45λεπτο, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν κλεισμένοι στην περιοχή τους, όμως μετά το 60’ άρχισαν να απειλούν μέσω των αντεπιθέσεων.

Όσο περνούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι έφερναν ολοένα και πιο ψηλά τις γραμμές τους, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Μια-δυο-τρεις και η Βιγιαρεάλ «χτύπησε». Ύστερα από κόντρα επίθεση ο Μπρούνο έγραψε το 0-1 και το «Καλντερόν» πάγωσε. Η Ατλέτικο πάλεψε για την ισοφάριση όμως δεν μπόρεσε να σώσει ούτε τον βαθμό.

Έτσι, οι ροχιμπλάνκος έμειναν στην 3η θέση και στους 68 βαθμούς κι έδωσαν την ευκαιρία στην Σεβίλλη να τους φτάσει εφόσον επικρατήσει απέναντι στην Θέλτα στο «Πιθχουάν». Τεράστιο ευρωπαϊκό βήμα για την ομάδα του Εσκριμπά που έφτασε τους 60 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ