aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤα αποδυτήρια «έφαγαν» τον Βίκτορ Σάντσεθ!

Τα αποδυτήρια «έφαγαν» τον Βίκτορ Σάντσεθ!

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έμεινε για περίπου 13 μήνες στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια κατορθώνοντας για δύο διαδοχικές σεζόν να διατηρήσει τους Γαλλιθιάνους στην Primera Division

Την περυσινή σεζόν μάλιστα συντελέστηκε ένα μίνι θαύμα για να καταφέρει να ανανεώσει την παραμονή του ισπανικού συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία.

Έχοντας εκτοξεύσει στα ύψη τις μετοχές του, ο 40χρονος προπονητής ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και στην δεύτερη σεζόν, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ Λουιζίνιο, αλλά και ο Ισπανός στόπερ Λόπο εξέφρασαν δημοσίως την ενόχληση τους για την συμπεριφορά του Βίκτορ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου.

Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η Λα Κορούνια σημείωσε μόλις δύο νίκες, ενώ το κλίμα ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή ήταν εμφανές πως είχε διαταραχθεί!

Η «Ντέπορ» παράλληλα έκανε νέο ρεκόρ με 18 ισοπαλίες, ενώ υπέστη και την πιο βαριά ήττα της ιστορίας της με 8-0 από την Μπαρτσελόνα στο «Ριαθόρ».

Υπό αυτές τις συνθήκες ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στην Λα Κορούνια, μολονότι τον περασμένο Ιανουάριο είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του για μία ακόμη σεζόν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ