aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Συνάντηση Χάμες με Γιουβέντους!

Όσο περνάει η σεζόν τόσο θα αυξάνονται οι μνηστήρες του Χάμες Ροντρίγκες. Νέα ενδιαφερόμενη, η Γιουβέντους!

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός είναι γνωστό ότι δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στη Μαδρίτη με τον ίδιο να χάνει τη θέση του στη βασική 11άδα, ενώ η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τον αφήνει να «λάμψει». Ακόμα και αν αποχωρήσει ο Πορτογάλος το καλοκαίρι για την Παρί Σεν Ζερμέν, οι «μερέγχες» θα στηριχτούν πάνω στον Γκάρεθ Μπέιλ οπότε και πάλι δύσκολα θα μπορέσει να γίνει το νο.1 της ομάδας του.

Η «πιάτσα» γνωρίζει πως ο Κολομβιανός ψάχνεται να αποχωρήσει και μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι η πρώτη ενδιαφερόμενη, βγαίνουν σταδιακά στο «φως» και άλλες που τον θέλουν.

Μία από αυτές μάλιστα συναντήθηκε κρυφά μαζί του προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, η Γιουβέντους με την οποία μάλιστα τα είπαν σε πολύ θετικό κλίμα. Το τι θα γίνει βέβαια θα εξαρτηθεί από τη Ρεάλ αλλά και από την πρόταση που θα καταθέσουν οι «μπιανκονέρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ