aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυμφωνία Σιόβα-Λεγανές

Συμφωνία Σιόβα-Λεγανές

Εξελίξεις με Δημήτρη Σιόβα και Λεγανές. Η πλευρά της ισπανικής ομάδας, που έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη με την παρουσία του Έλληνα στόπερ κατά τη διάρκεια της σχεδόν εξάμηνης παρουσίας του σε αυτήν, συναντήθηκε με αυτήν του ποδοσφαιριστή το Σαββατοκύριακο. Υπήρξε συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο και αυτό που μένει είναι να τα βρει ο σύλλογος της Primera Division και με τον Ολυμπιακό που έχει τα δικαιώματά του.

Υπενθυμίζεται ότι στο συμβόλαιο που υπεγράφη τον περασμένο Ιανουάριο υπάρχει και οψιόν αγοράς ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων. Πάντως, η Λεγανές δεν δείχνει σε πρώτη φάση διατεθειμένη να δώσει το συγκεκριμένο ποσό και προσφέρει περίπου 2.5 εκατoμμύρια ευρώ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα. Ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει στη Λεγανές, της οποίας τη φανέλα φόρεσε 16 φορές στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ