aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣτο παρά... πέντε η Ρεάλ, με «βολίδα»!

Στο παρά… πέντε η Ρεάλ, με «βολίδα»!

Η Μπαρτσελόνα δεν «τρόμαξε» τον αντίπαλό της, όπως έκανε στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, αλλά πήρε αυτό που ήθελε και τραβά τον… δρόμο για ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Οι Καταλανοί, στο 100ό παιχνίδι του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο, πέρασαν από την έδρα της ουραγού Λεβάντε με 2-0. Το γκολ του Μέσι στο 3’ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ και το σκορ άνοιξε στο 21’ με το αυτογκόλ του Ναβάρο σε γύρισμα του Ζόρντι Άλμπα. Η Λεβάντε έχει τις ευκαιρίες τις για γκολ, ήταν αρκετά «φλύαρη» όμως στην τελική προσπάθεια και στάθηκε άτυχη στη φάση με το δοκάρι του Μοράλες. Το τελικό 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις με ασίστ του Μέσι και γκολ του Σουάρες.

 

Λύτρωση με… γκολάρα για την Ρεάλ

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε δύσκολα από την έδρα της Γρανάδα με 2-1. Ετσι έφτασε τους 50 βαθμούς και ακολουθεί κατά πόδας Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Το γκολ του Ελ Αραμπί στο 60ο λεπτό… άγχωσε τους μαδριλένους, καθώς ισοφάρισε σε 1-1 εκείνο του Καρίμ Μπενζεμά από το 30′

Τελικά στο 85′ ήρθε η λύτρωση για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, με ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ του Λούκα Μόντριτς που «σφράγισε» το πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ