aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Στην Μπαρτσελόνα για τρία χρόνια ο Βαλβέρδε»

«Στην Μπαρτσελόνα για τρία χρόνια ο Βαλβέρδε»

Ο τελικός του Copa Del Rey, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Αλαβές θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Λουίς Ενρίκε, ως προπονητής των «Μπλαογκράνα». Έτσι, η Μπάρτσα ετοιμάζεται για την διάδοχη κατάσταση, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι ο διάδοχος του Ενρίκε στον καταλανικό πάγκο!

Σύμφωνα, μάλιστα, με την «Mundo Deportivo» το deal έχει ολοκληρωθεί, με το «μυρμήγκι» να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών. Κι όλα αυτά, νικώντας στην.. κούρσα διαδοχής αρκετά ονόματα που ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες για τον πάγκο της ομάδας.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Βαλβέρδε θα πάρει μαζί του στη Βαρκελώνη τους δύο στενούς συνεργάτες του: τον βοηθό του Γιον Ασπιάθου και τον γυμναστή, Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο, ο οποίος επίσης έχει φορέσει ως ποδοσφαιριστής τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού θα γίνει δύο ημέρες μετά το πέρας του τελικού κόντρα στην Αλαβές, την Δευτέρα 29 Μαΐου. Όσον αφορά το ντεμπούτο του, αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου, κόντρα στην Γιουβέντους για το International Champions Cup. στη Νέα Υόρκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ