aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτα χέρια Ισπανού Υπουργού η υπεράσπιση του Κριστιάνο!

Στα χέρια Ισπανού Υπουργού η υπεράσπιση του Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέτει την υπεράσπισή του στα χέρια του Υπουργού Οικονομικών της Ισπανίας! Η δικηγορική εταιρεία «Equipo Econ?mico», που ιδρύθηκε από τον σημερινό υπουργό Οικονομικών της Ισπανίας, Κριστομπάλ Μαντόρο, θα είναι υπεύθυνη για την υπεράσπιση του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, στην υπόθεση φοροδιαφυγής.

Ο Ρονάλντο κατηγορήθηκε ότι διέπραξε τέσσερα φορολογικά αδικήματα «αξίας» 14,7 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo, ο CR7 αποφάσισε να αλλάξει τη στρατηγική του, επιλέγοντας την αλλαγή των νομικών εκπροσώπων του.

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, συμφώνησε να λάβει τις υπηρεσίες ενός από τους συνεργάτες αυτού του γραφείου, του Μανουέλ ντε Βιθέντε Τουτόρ, που θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν έχει διαπραχθεί κανένα από τα αδικήματα κατά του Δημόσιου Ταμείου, σύμφωνα με την  κατηγορία του Εισαγγελέα. Ο Ντε Βιθέντε Τουτόρ είναι φορολογικός επιθεωρητής, που βρίσκεται σε άδεια. Η πρόσληψή του, συνεπάγεται την αλλαγή στην υπερασπιστική γραμμή του παίκτη, επιχειρώντας να διαλύσει τα επιχειρήματα της φορολογικής υπηρεσίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να μην συμφωνήσει με το Υπουργείο Οικονομικών, όπως έκαναν άλλοι παίκτες, επιλέγοντας να  αντιμετωπίσει τις κατηγορίες. Η υπεράσπισή του θεωρεί ότι η κατηγορία δεν έχει «καμία βάση» και πρόκειται να βασιστεί «αυθαίρετη χρήση κριτηρίων αντίθετων προς τον φορολογικό νόμο», όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ