aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοκ στο 93' για τη Σοσιεδάδ, πανηγυρίζουν στη Μαδρίτη

Σοκ στο 93′ για τη Σοσιεδάδ, πανηγυρίζουν στη Μαδρίτη

Όταν η Σοσιεδάδ θέλει να διεκδικήσει μια θέση στην τετράδα κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ, τότε ματς όπως αυτό κόντρα στην Εϊμπάρ πρέπει να τα «καθαρίζει»…

Ωστόσο, οι Βάσκοι δεν το έκαναν, παίρνοντας ένα σκληρό μάθημα, καθώς παρά το γεγονός ότι ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 93′, ο Πέδρο Λεόν έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στην Εϊμπάρ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά στο ματς και στο 14′ ο Χουάνμι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, αλλά στο 26′ η Εϊμπάρ απάντησε με τον ίδιο τρόπο και σκόρερ τον Εσκαλάντε που είχε προωθηθεί σε εκτέλεση κόρνερ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, με τον Λεζέν να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο και η Σοσιεδάδ είδε τον σκόρερ της, Χουάνμι, να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 59′.

Στο 67′ ο Κάρλος Βέλα έβαλε εκ νέου μπροστά την ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ίνιγκο Μαρτίνεθ, αλλά το ματς σύμφωνα με τον Πέδρο Λεόν δεν είχε τελειώσει. Στο 93′ εντελώς αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ που «τρύπησε» τον Ρούλι, στερώντας από τη Σοσιεδάδ το τρίποντο που θα την έφερνε πάνω από την Ατλέτικο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ