aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣκορπά τρόμο ο ISIS με... αιχμάλωτο τον Μέσι! (pics)

Σκορπά τρόμο ο ISIS με… αιχμάλωτο τον Μέσι! (pics)

Μία προπαγανδιστική αφίσα του ISIS με τον Λιονέλ Μέσι αιχμάλωτο στον αγωνιστικό χώρο του Λουζνίκι στα χέρια των τζιχαντιστών προκαλεί ακόμα μεγαλύτερους πονοκεφάλους ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Τον Λιονέλ Μέσι στοχεύει ξανά ο προπαγανδιστικός επικοινωνιακός μηχανισμός του ISIS που διέσπειρε μέσω των social media μία πειραγμένη φωτογραφία του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο που προκαλεί τρόμο. Σε αυτήν, ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής βρίσκεται γονατισμένος στον αγωνιστικό χώρο του Λουζνίκι, όπου θα γίνει ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φορώντας μία πορτοκαλί φόρμα αιχμαλώτου τις οποίες φοράνε οι τρομοκράτες στα θύματα τους πριν τα εκτελέσουν, με έναν μασκοφόρο τζιχαντιστή να του κρατάει το κεφάλι του από τα μαλλιά!

Σε διάφορες άλλες λεπτομέρειες της φωτογραφίας, το logo του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι σχεδόν κατεστραμμένο, το ίδιο ισχύει και με το ψηφίο 8 από την ημερομηνία 2018, ενώ δίπλα στο σημαιάκι του κόρνερ υπάρχει μία δεσμίδα από δυναμίτη! Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ISIS βάζει στο στόχαστρο του τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, σε μία σαφής προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινής γνώμης ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ