aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣαούλ Νίγκεθ: «Χαρούμενος στην Ατλέτικο, επιβράβευση η κλήση στην εθνική»

Σαούλ Νίγκεθ: «Χαρούμενος στην Ατλέτικο, επιβράβευση η κλήση στην εθνική»

Ικανοποιημένος δείχνει ο Σαούλ Νίγκεθ στην Ατλέτικο Μαδρίτης δηλώνοντας πως θέλει να παραμείνει σε αυτήν.

Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την Ατλέτικο δεν έχει ο Σαούλ Νίγκεθ, παρά το γεγονός ότι το όνομά του είναι στη λίστα αρκετών ομάδων.

Ο 21χρονος μέσος πραγματοποίησε φέτος μια γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε φτάνοντας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη φορά σε 3 χρόνια.

Επιπλέον φαίνεται πως δεν πείθεται από τις προτάσεις των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρι Σεν Ζερμέν και θέλει να παραμείνει στη Μαδρίτη.

Ακόμα, υπήρχε στην προεπιλογή του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική αποστολή.

Σε ό,τι αφορά την Ατλέτικο και την εθνική ομάδα, δήλωσε: «Είμαι καλά στη Μαδρίτη, είναι μια υπέροχη ομάδα και θέλω να παραμείνω. Θα ήθελα να με είχε επιλέξει ο Ντελ Μπόσκε για το Euro αλλά ήταν μια επιβράβευση για μένα το ότι ήμουνα στην προεπιλογή. Τώρα, πρέπει να δουλέψω σκληρά για την Ατλέτικο και αργά ή γρήγορα η ευκαιρία θα έρθει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ