aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ-Παρί: «Ψήνουν» ανταλλαγή Μπενζεμά-Καβάνι!

Ρεάλ-Παρί: «Ψήνουν» ανταλλαγή Μπενζεμά-Καβάνι!

Σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα, οι πρόεδροι της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν συναντήθηκαν και συζήτησαν το ενδεχόμενο ανταλλαγής των Καρίμ Μπενζεμά και Έντινσον Καβάνι.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναδημοσιεύεται από όλα τα μεγάλα ισπανικά ΜΜΕ και, όπως είναι φυσικό, προκαλεί αντιδράσεις κυρίως στο στρατόπεδο της «βασίλισσας», καθώς όλα έδειχναν ότι η διοίκηση θα καλέσει σύντομα τον Γάλλο επιθετικό για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, είχε συνάντηση με τον ομόλογό του της Παρί, Νασέλ Αλ Κελαϊφί με βασικό θέμα συζήτησης την ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών.

Οι δύο άνδρες διατηρούν τα τελευταία χρόνια εξαιρετικές σχέσεις και, μάλιστα, φέρονται να έχουν συμφωνήσει να μην «χτυπούν» ο ένας παίκτες του άλλου. Αντίθετα, υπάρχει καλή διάθεση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Η ανταλλαγή Μπενζεμά – Καβάνι δεν αποκλείεται να γίνει στο τέλος της φετινής σεζόν, καθώς μάλιστα το όνομα του 30χρονου Ουρουγουανού επιθετικού βρίσκεται εδώ και καιρό στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ