aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠογκμπά, ο μεγάλος στόχος της Ρεάλ

Πογκμπά, ο μεγάλος στόχος της Ρεάλ

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, έχει ζητήσει την απόκτηση του συμπατριώτη του, Πολ Πογκμπά, από τη Γιουβέντους ως την κύρια μεταγραφική ενίσχυση για την επόμενη σεζόν.

Ο 23χρονος διεθνής Γάλλος μέσος της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Ζινεντίν Ζιντάν όσον αφορά στην ενίσχυση της Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν (2016/2017). Άλλωστε, ο “Ζιζού” δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τον Πογκμπά.

“Αυτός ο παίκτης μπορεί να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα”, είχε πει πριν δύο χρόνια σε συνέντευξή του. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι απλά. Η Γιουβέντους γνωρίζει το “μερένγκε” ενδιαφέρον και δεν πρόκειται να διευκολύνει την έξοδο του ποδοσφαιριστή της, από το Τορίνο.

Την περυσινή σεζόν, είχε ενδιαφερθεί η Μπαρτσελόνα για τον Γάλλο, με τους “μπιανκονέρι” να μην το συζητούν. Μπορεί να μην τον έχουν κοστολογήσει επίσημα, αλλά ο Μαρτσέλο Λίπι – πρώην τεχνικός της ομάδας – έκανε μια αναφορά μιλώντας στο Radio Uno στις πιθανές απαιτήσεις της “Γηραιάς Κυρίας”: “Η Γιουβέντους μεγαλώνει οικονομικά. Μπορεί να απορρίψει ακόμη και προτάσεις 80.000.000 ή 90.000.000 ευρώ για τον Πογκμπά”.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι για να μειωθεί το παραπάνω ποσό, η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας θα προτείνει παίκτες της, ως ανταλλάγματα. Η Γιουβέντους εμφανίζεται “ερωτευμένη” – όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η “As” – με τον Ίσκο, ενώ και ο Κόβατσιτς είχε απασχολήσει τους Ιταλούς στο παρελθόν.

Ένα είναι το βέβαιο. Από τη στιγμή που ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ζητήσει τον Πογκμπά, η Ρεάλ θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει από τη Γιουβέντους, και το καλοκαίρι αναμένεται να είναι “θερμό” για τον 23χρονο Γάλλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ