aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλήγμα για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Πλήγμα για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Σημαντική απουσία για την «Βασίλισσα» εν όψει Αθλέτικ Μπιλμπάο και Copa del Rey. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη λεκάνη δεν θα επιτρέψει στον Μάρκο Ασένσιο να ενισχύσει την Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με την Μάλαγα.

Οι «μερένγκες» επιβεβαίωσαν την απουσία του 21χρονου ακραίου επιθετικού μέσου από το ματς που ακολουθεί στη La Liga με τους Ανδαλουσιάνους. Εκτιμάται ότι ο Ισπανός διεθνής θα μείνει εκτός προπονήσεων για 10 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και τον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά και την αναμέτρηση για το Copa del Rey με την Φουενλαμπράδα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η «Βασίλισσα» αναφέρει: «Μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Ασένσιο από το ιατρικό τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης, διαγνώστηκε με πρόβλημα στη λεκάνη. Η αποθεραπεία του θα επανεκτιμάται ανά τακτά χρονικά διαστήματα».

Ο Ζιντάν επιβεβαίωσε με τη σειρά του τον τραυματισμό στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα (25/11) και επέμεινε ότι η ομάδα δεν θα βιαστεί με την περίπτωση του Ασένσιο, υπό τον φόβο της πιθανής υποτροπής που θα του στερήσει τη συμμετοχή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ