aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήρε το χρυσό παπούτσι ο Λουίς Σουάρες

Πήρε το χρυσό παπούτσι ο Λουίς Σουάρες

Είναι ο κορυφαίος στράικερ στον πλανήτη και το ξέρουν όλοι! Ο Λουίς Σουάρες πήρε το χρυσό παπούτσι για δεύτερη φορά στα τρία τελευταία χρόνια, αφού την περασμένη σεζόν σκόραρε 40 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό ήταν… υπεραρκετά για να πάρει το βραβείο.

«Κάθε επιθετικός λατρεύει να σκοράρει αλλά εάν δεις κάποιον παίκτη σε καλύτερη θέση από εσένα, τότε πρέπει να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα. Το σκοράρισμα δεν είναι μόνο ευθύνη του επιθετικού, ο Μέσι με τον Νεϊμάρ βρίσκονται συνήθως μέσα σε όλα τα γκολ.

Θέλω να ευχαριστήσω την Μπαρτσελόνα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω εδώ και να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, όπως και τους συμπαίκτες μου που μου δίνουν την ευκαιρία να σκοράρω γκολ. Αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο σε αυτούς και τον προπονητή μου που με εμπιστεύεται. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως τα πράγματα θα πήγαιναν τόσο καλά», ήταν τα λόγια του.

Ωστόσο, ο Λουίς Σουάρες κράταγε το καλύτερο για το τέλος! Ο Ουρουγουανός φορ ανέφερε πως… απολογήθηκε στα παιδιά του το χθεσινό βράδυ όταν γύρισε στο σπίτι, καθώς ήταν στεναχωρημένα! Ο λόγος; Ότι η Μπαρτσελόνα έβαλε 4 γκολ στη Σίτι και αυτός δεν σκόραρε κανένα…

«Τους είπα να μην ανησυχούν. Κερδίσαμε, ο Λίο (σσ. Μέσι) σκόραρε τρία γκολ και πρέπει να είναι χαρούμενοι γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουάρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ