aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Τζοάν Τομάς μιλά για τον Τζουζέπε Ρόσι

Ο Τζοάν Τομάς μιλά για τον Τζουζέπε Ρόσι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Η Θέλτα Βίγκο αγωνίζεται την Κυριακή εκτός έδρας με την Βιγιαρεάλ, με τον Ιταλό σταρ της ομάδας Τζουζέπε Ρόσι να επιστρέφει στα παλιά του «λημέρια» στα οποία διέπρεψε και έγραψε ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ενόψει αυτής της επιστροφής, σε ισπανικό μέσο επικοινώνησαν με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ Τζοάν Τομάς, για να τους πει την άποψη του για τον τότε συμπαίκτη του και για τον ρόλο που είχε στην ομάδα.

Όσα δήλωσε ο Τζοάν Τομάς για τον Τζουζέπε Ρόσι:

«Ήταν ένας από τους θεμελιώδεις παίκτες της τότε ομάδας.  Στην ομάδα αγωνίζονταν Ισπανοί διεθνείς, όπως οι Σένα, Καθόρλα και Καπντεβιγια, πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές, αλλά αυτός ήταν ο σταρ της ομάδας. Ήταν  ο παίκτης που έκανε την διαφορά. Ήταν νεαρός αλλά με τον τρόπο που έπαιζε έμοιαζε μεγαλύτερος. Η Βιγιαρεάλ έκανε πολύ καλή χρονιά τότε», δήλωσε αρχικά, ενώ μετά πρόσθεσε:

«Μπορούσε να καταλάβεις ότι είχε αρκετό ταλέντο, όταν έπαιρνε την μπάλα άλλαζε τον αγώνα. Ήταν πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την Βιγιαρεάλ και απέδειξε τι μεγάλος ποδοσφαιριστής που είναι στις ομάδες που πήγε στη συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ