aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ροντρίγκο πλήγωσε την Σεβίλλη! (video)

Ο Ροντρίγκο πλήγωσε την Σεβίλλη! (video)

Δύο γκολ του Ροντρίγκο μετέτρεψαν το εκτός έδρας ντέρμπι στην Σεβίλλη σε περηφανή θρίαμβο για την Βαλένθια που αγκάλιασε την έξοδο στο επόμενο Champions League. Θεωρητικά ήταν το ματς της χρονιάς για την Σεβίλλη, που έπαιζε τα ρέστα της απέναντι στην Βαλένθια μπας και προλάβει την τέταρτη θέση και το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ράμος έφυγε για 5′ γιατί έπρεπε να πάει για χ…μο»!

Τελικά, όπως και στον πρώτο γύρο (4-0), αποδείχθηκε ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Η Βαλένθια έκανε υποδειγματικό ματς στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»και με δύο γκολ του Ροντρίγκο πήρε την μεγάλη νίκη με 0-2 που την φέρνουν στο +11 από τους Ανδαλουσιανούς!

Μία υποδειγματική μπαλιά του Κοντογκμπιά (25’) στον Ροντρίγκο έφερε το 0-1 για τις «νυχτερίδες», που έβρισκαν τον τρόπο να τρυπάνε την άμυνα των γηπεδούχων. Μέχρι να βγει το ημίχρονο, ο Νέτο αρνήθηκε σε τρεις περιπτώσεις την ισοφάριση και το παιχνίδι πήρε τον δρόμο του.

Τα πάντα τελείωσαν στο 67ο λεπτό ξανά με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Κοντογκμπιά βρήκε ξανά τον Ροντρίγκο και ο Ισπανός με επιθετικός με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 0-2, που έφερε και μεριά λευκά μαντιλάκια στις εξέδρες για τον Βιντσέντζο Μοντέλα, που δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του στη Σεβίλλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ