aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ νόμος του Μέσι!

Ο νόμος του Μέσι!

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας επικρατώντας στον τελικό της Αλαβές με 3-1, στο τελευταίο παιχνίδι που φιλοξένησε το «Βιθέντε Καλδερόν» πριν περάσει στη δικαιοδοσία του δήμου της Μαδρίτης και γκρεμιστεί. Οι Καταλανοί είχαν ως κορυφαίο παίκτη τον Μέσι που έκανε και το 1-0 πετυχαίνοντας το 54ο τέρμα του σε 52 αγώνες φέτος.

Ο Τεό Ερναντέζ, εκτέλεσε ένα εκπληκτικό φάουλ από δεξιά και η μπάλα κατέληξε στο «παράθυρο» του Σίλεσεν για το 1-1 στο 33′. Στο 45′ ο Νεϊμάρ έσπρωξε την μπάλα σε κενή εστία από θέση οφσάιντ και τρία λεπτά αργότερα ο Μέσι έβγαλε μία φανταστική ασίστ στον Πάκο Αλκάθερ που έκανε το 3-1.

Η Μπαρτσελόνα να στέφεται κυπελλούχος Ισπανίας για τρίτη σερί χρονιά και 29η συνολικά. Παράλληλα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έστειλε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στους ομίλους του Europa League της νέας περιόδου και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που δεν είχε «εισιτήριο» για την Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος, στα προκριματικά του θεσμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ