aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO Nεϊμάρ απέρριψε... διαστημική πρόταση της Ρεάλ!

O Nεϊμάρ απέρριψε… διαστημική πρόταση της Ρεάλ!

Tην αρνήθηκε, βέβαια, όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα, αν ισχύει φυσικά το ρεπορτάζ της «El Mundo Deportivo», η οποία αποφάσισε να συγκεντρώσει όλες τις… αστρονομικές προτάσεις που δέχθηκε ο Βραζιλιάνος το καλοκαίρι που μας πέρασε πριν αποφασίσει τελικά να μείνει στη Βαρκελώνη και να συμφωνήσει την ανανέωση του συμβόλαιου του με τους Καταλανούς.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η εφημερίδα της Καταλονίας, η πρόταση της Ρεάλ στον Νεϊμάρ ήταν 72 εκατομμύρια ευρώ: 40 εκατομμύρια με τη μία μόλις θα… έπεφταν οι υπογραφές στα συμβόλαια και άλλα 32 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές!

Ωστόσο, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, αυτή δεν ήταν η καλύτερη οικονομικά πρόταση που δέχθηκε ο Βραζιλιάνος. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του προσέφεραν συνολικά 80 εκατομμύρια ευρώ: 40 εκατομμύρια ευρώ πρι μεταγραφής και άλλα τόσο ετήσιο μισθό.

Εννοείται, φυσικά, πως και οι τρεις σύλλογοι για να κάνουν δικό τους τον παίκτη, θα έπρεπε να πληρώσουν και σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ, όσα είναι η ρήτρα στο συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ