aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Λεβ υποψήφιος για τον πάγκο της Ρεάλ!

Ο Λεβ υποψήφιος για τον πάγκο της Ρεάλ!

Η ήττα από την Μπαρσελόνα στο «el clasico» έφερε την Ρεάλ δεύτερη στη βαθμολογία της La Liga, έστω και με ένα ματς λιγότερο, και αυτό ήταν κάτι που… ταρακούνησε τους ιθύνοντες των «μερένχες».  Σύμφωνα με την «As», στο στρατόπεδο της Ρεάλ υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για απομάκρυνση του προπονητή της ομάδας, Ζινεντίν Ζιντάν, σε περίπτωση που η σεζόν ολοκληρωθεί χωρίς τουλάχιστον έναν τίτλο (πρωτάθλημα ή Champions League).

Ποιος όμως θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον «Ζιζού»; Σύμφωνα πάντα με την «As», οι διοικούντες τη «βασίλισσας» έχουν δημιουργήσει μία λίστα με προπονητές οι οποίοι θα μπορούσαν να αναλάβουν τους Μαδριλένους. Στη λίστα αυτή, συναντάμε τους… καυτούς φέτος Αντόνιο Κόντε και Μαουρίτσιο Ποκετίνο, αλλά και ένα όνομα – έκπληξη!

Ο λόγος για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την μέχρι το 2020. Ο 57χρονος προπονητής βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της «νασιοναλμάνσαφτ» από το 2006, μετρώντας μία κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου (2014), έναν χαμένο τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (2008),καθώς και μία τρίτη θέση στον κόσμο (2010) και δύο στην Ευρώπη (2012, 2016).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ