aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ασένσιο έσωσε το γόητρο της Ρεάλ (video)

Ο Ασένσιο έσωσε το γόητρο της Ρεάλ (video)

Το ζευγάρι Λεγανές – Ρεάλ Μαδρίτης είχε από την αρχή ένα μεγάλο φαβορί. Η επιλογή όμως του Ζιντάν (όπως και στα υπόλοιπο ματς Κυπέλλου) να χρησιμοποιεί παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής στην εν λόγω διοργάνωση, προσθέτει… αλατοπίπερο στα ματς της Βασίλισσας στον θεσμό.

Έτσι και στο πρώτο ματς του ζευγαριού, που έγινε στο «Estadio Municipal de Butarque». Το ματς ήταν μοιρασμένο όπως και οι καλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν και αυτοί τις στιγμές τους στο ματς με τους Ναράνχο (57’), Αμραμπάτ (70’) και Μποβί (75’), αλλά η αστοχία και ο Κασίγια τους απέτρεψαν να σκοράρουν.

Κάτι που τελικά κατάφερε ο Ασένσιο στο 89’, όταν δεχόμενος την ασίστ από τον Τέο Ερνάντες, έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Στο δεύτερο παιχνίδι του ζευγαριού, η Ρεάλ θα υποδεχθεί τη Λεγανές στο Μπερναμπέου, με έπαθλο το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Copa Del Rey.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ