aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMετά τον Μέσι, κίνδυνος φυλάκισης για Κριστιάνο!

Mετά τον Μέσι, κίνδυνος φυλάκισης για Κριστιάνο!

Οι Ισπανοί επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών ερευνούν υπόθεση φοροδιαφυγής του Ρονάλντο, με καταγγελίες να κάνουν λόγο για απόκρυψη 8 -15  εκατ. ευρώ. Κίνδυνος φυλάκισης για τον Πορτογάλο. 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ μετά από έρευνα που ολοκληρώθηκε στα εισοδήματά του, φέρεται να έχει εξαπατήσει την εφορία με ένα ποσό που φτάνει τα 8.000.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη έρευνα βρίσκεται στην υπηρεσία οικονομικών εγκλημάτων της Μαδρίτης, χωρίς όμως ακόμα να έχει αποφασιστεί από τους επιθεωρητές αν τελικά κινηθούν δικαστικά εναντίον του Ρονάλντο.

Σύμφωνα με τη “Marca”, ο Πορτογάλος κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης μέχρι έξι έτη (με αναστολή) σε περίπτωση που κριθεί ένοχος. Ωστόσο, οι Αρμόδιες Αρχές της Μαδρίτης δεν έχουν αποφασίσει αν πρόκειται για φορολογική απάτη ή διοικητική παράβαση. Το οικονομικό δικαστήριο της Μαδρίτης έχει την υπόθεση στα χέρια του και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ