aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λακαζέτ ο αντι-Γκριεζμάν

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ θα είναι ο αντικαταστάτης του Αντουάν Γκριεζμάν, αν τελικά αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, την ίδια ώρα που ο Γάλλος επιθετικός των «ροχιμπλάνκος» ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα, οι ιθύνοντες της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με τη Λιόν, για την απόκτηση του Λακαζέτ.

Την αποκάλυψη της συμφωνίας έκανε ο πρόεδρος των «λιονέ», Ζαν Μισέλ Ολάς, ο οποίος τόνισε πως ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την ισπανική ομάδα. Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δυο διοικήσεις, ενώ παράλληλα να ξεκαθαρίσει το αν μπορεί να κάνει μετεγγραφές η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά τη σχετική τιμωρία που της επιβλήθηκε.

Χαρακτηριστικά, ο Ολάς δήλωσε: «Ο Αλεξάντρ Λααζέτ έχει συμφωνήσει προφορικά με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν είναι βέβαιη η μεταγραφή του, αφού περιμένουμε την απόφαση του CAS όσον αφορά στην απαγόρευση μεταγραφών της ισπανικής ομάδας. Δεχτήκαμε το αίτημα του ποδοσφαιριστή να μιλήσει αποκλειστικά με τον συγκεκριμένο σύλλογο, αλλά θα πρέπει να ικανοποιηθούν κι οι δικοί μας όροι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ