aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚουπάτη με τριάρα η Μπαρσελόνα (video)

Κουπάτη με τριάρα η Μπαρσελόνα (video)

Σε τυπική διαδικασία είχε μετραπεί ο επαναληπτικός του «Καμπ Νου» για το ισπανικό Σούπερ Καπ, μετά το 0-2 των Καταλανών μέσα στην Ανδαλουσία και το μόνο που απέμενε ήταν να βγάλουν την υποχρέωση ο Μέσι και η παρέα του. Και φυσικά το έκαναν και με το παραπάνω αυτό οι «μπλαουγκράνα», που έφτασαν με περισσή άνεση στο επιβλητικό 3-0 επί της Σεβίλλης και πρόσθεσαν το 12ο Σούπερ Καπ στην τροπαιοθήκη τους.

Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Αρντά Τουράν και Λιονέλ Μέσι, με τον Τούρκο μέσο να σημειώνει τα πρώτα δύο γκολ των πρωταθλητών Ισπανίας. Αρχικά άνοιξε το σκορ μόλις στο 10′ μετά από όμορφη ασίστ του Μέσι, ενώ με το καλημέρα της επανάληψης έγραψε το 2-0 με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

Νωρίτερα βέβαια (32′) οι Σεβιγιάνοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, καθώς ο Ιμπόρα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπράβο από τα 11 βήματα, καθώς ο Χιλιανός στην τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της Μπάρσα (υπογράφει στη Σίτι) έπιασε και πέναλτι. Το 3-0 που έμελλε να μείνει κι ως το τέλος διαμόρφωσε ο Μέσι στο 55′ με μία πολύ δύσκολη κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ντινιέ.

Η Μπαρσελόνα πάντως είχε και σε αυτό το παιχνίδι απώλειες. Στο πρώτο ματς είχαν γίνει αναγκαστική αλλαγή οι Ινιέστα και Ματιέ, ενώ αυτή τη φορά αποχώρησε τραυματίας στο 79′ ο Μασεράνο, αφήνοντας με δέκα την ομάδα του στο φινάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ