aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ατλέτικο τον χαβά της... (video)

Η Ατλέτικο τον χαβά της… (video)

Με γκολ του Γκριεζμάν και τον Γιάν Όμπλακ να κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν, η Ατλέτικο Μαδρίτης απέδρασε από την έδρα της Εσπανιόλ (0-1) και έμεινε για 9ο σερί παιχνίδι αήττητη εκτός έδρας.

Υπάρχει το σύστημα. Είναι αλάνθαστο και έχει φέρει την Ατλέτικο Μαδρίτης τρεις φορές την τελευταία τετραετία στα ημιτελικά του Champions League. Η επιστροφή του Γιάν Όμπλακ έδεσε ξανά την άμυνα των «ροχιμπλάνκος» που με ένα αήττητο σερί 9 αγώνων εκτός έδρας βρίσκονται πια αγκαλιά με την τρίτη θέση.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε κομμάτια τα ευρωπαϊκά όνειρα της Εσπανιόλ με το γνωστό κυνικό της τρόπο. Έσπασε το ρυθμό του αντιπάλου, του απαγόρευσε τους διαδρόμους προς την εστία της και με ένα γκολ στο τέλος έκανε τη ζημιά.

Παρά την κούραση από τον επαναληπτικό με τη Λέστερ, η ομάδα του Σιμεόνε χτύπησε στην επανάληψη. Ο Ντιέγκο Λόπεθ «έπνιξε» το μάλλον εύκολο σουτ του Γκριεζμάν (73’, 0-1), αντιθέτως ο Όμπλακ τρία λεπτά αργότερα απέκρουσε τετ-α-τετ του Λέο Μπαπτιστάο και κάπως έτσι, εντελώς κυνικά η Ατλέτικο Μαδρίτης έβγαλε ένα ακόμα διπλό (0-1) με την κλασική, παραδοσιακή της συνταγή.

Эспаньол – Атлетико 0:1. Обзор матча. Чемпионат Испании 2016/17. 33 тур. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ