aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια πού το ‘βαλες, Ερνέστο; (video)

Για πού το ‘βαλες, Ερνέστο; (video)

Χουνέρι στην Μπιλμπάο έκανε η Αλαβές! Παρόλο που είναι βαθμολογικά αδιάφορη, η ομάδα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο πήρε στα σοβαρά το βασκικό ντέρμπι και επικράτησε 1-0. Ένα φοβερό βολέ του Ερναντέζ στο 53’ (έπειτα από εκτέλεση κόρνερ) έμελε να κρίνει το ματς και να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στους γηπεδούχους.

Ταυτόχρονα υπέγραψε μια οδυνηρή, όσο και απρόσμενη, ήττα για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε (οι οποίοι προέρχονταν από έξι νίκες στα επτά τελευταία τους παιχνίδια). Κι αυτό διότι όχι μόνο δεν προσπέρασαν την πέμπτη Βιγιαρεάλ, όχι μόνο δεν άνοιξαν τη διαφορά τους από τη Σοσιεδάδ (που τσίμπησε βαθμό στη Σεβίλλη), αλλά την έχουν και συγκάτοικο πλέον στην έκτη θέση.

Έτσι, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε θα πρέπει να κάνουν τουλάχιστον ίδια συγκομιδή μαζί της (μιας και ευνοούνται στην ισοβαθμία) ώστε να μη χρειάζεται να περιμένουν μήπως και η έβδομη θέση δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ