aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦρένο της Χιρόνα σε Ατλέτικο! (video)

Φρένο της Χιρόνα σε Ατλέτικο! (video)

Ατλέτικο… στοπ! Η Χιρόνα έφυγε με το 1-1 από το «Wanda Metropolitano» στην 20η αγωνιστική της La Liga και πήρε βαθμό που δεν είχε… κυκλωμένο στο μπλοκάκι της και έφθασε τους 27 στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας (έστω και προσωρινά) στην 8η θέση.

Από την άλλη, οι «ροχιμπλάνκος» έπαθαν μεγάλη ζημιά με αυτήν την γκέλα, καθώς δίνουν τη δυνατότητα στην πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα, να αυξήσει τη διαφορά της στους έντεκα βαθμούς με νίκη στην έδρα της Μπέτις. Επιπλέον, η Βαλένθια έχει τη δυνατότητα να την προσπεράσει με διπλό στην έδρα της Λας Πάλμας. Λίγες ημέρες μετά το 2-1 από τη Σεβίλλη στη Μαδρίτη με ανατροπή, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν κατάφερε και πάλι να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα.

Ο Γκριεζμάν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 34’, όταν μετά από γέμισμα, ο Ντιέγκο Κόστα πρόλαβε την έξοδο του Μπονού και με κεφαλιά τροφοδότησε τον Γάλλο φορ που σε ανυπεράσπιστη εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 73’ κόλλησε η άμυνα των γηπεδούχων και ο Πορτού νίκησε τον Όμπλακ, παγώνοντας το «Wanda Metropolitano».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ