aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτσι λέει «αντίο» ο μεγάλος Τόρες! (video)

Έτσι λέει «αντίο» ο μεγάλος Τόρες! (video)

Σήμερα ήταν η μέρα του Φερνάντο Τόρες. O Ισπανός επιθετικός έδωσε σήμερα το 345ο και τελευταίο του παιχνίδι με τους αγαπημένους του «Ροχιμπλάνκος». Όλοι στο «Wanda Metropolitano» αποχαιρέτησαν τον «El Nino»τόσο οι οπαδοί με το καταπληκτικό τους κορεό τους τους αλλά και ο σύλλογος που έφτιαξε ειδική φανέλα για το μεγάλο… αντίο του Τόρες.

Το ματς δεν άρχισε καλά για τους γηπεδούχους στο οποίο ο Τόρες ήταν στο βασικό σχήμα ενώ είχε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 35′ με τον Κίκε να εκμεταλλεύεται ωραία πάσα του Τζόρνταν και με προβολή να κάνει το 1-0 και να χαλάει -προσωρινά- το… πάρτι της Ατλέτικο.

Ο πολύπειρος επιθετικός όμως, ήθελε να πει ένα ξεχωριστό αντίο στη μεγάλη του αγάπη. Για αρχή μείωσε στο 42′ μετά από ωραία κούρσα του Κορέα, δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει σε κενή εστία με το «Wanda Metropolitano» να παίρνει… φωτιά.

Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε το προβάδισμα στο 60′ μετά από ωραία πάσα του Κόστα ο Τόρες, πέτυχε το 118ο τέρμα του με τη «Ροχιμπλάνκο» φανέλα με παλικαρίσιο τρόπο, πλασάροντας τον Ντιμίτροβιτς και όπως είναι φυσικό έγινε για άλλη μια φορά χαμός.

Στο 63′ η Ατλέτικο έμεινε με δέκα παίκτες αφού, ο Ερνάντες είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, για σκληρό φάουλ και σα να μην έφτανε αυτό, ο Πένια με μια βολίδα έξω από την περιοχή στο 70ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του, Χοσέ Λουίς Μενδλιμπάρ.

Παρά την ισοφάριση το… πάρτι στη Μαδρίτη για το «αντίο» του Τόρες δεν χάλασε, με τον Ισπανό να γνωρίζει την αποθέωση από 67.000 οπαδούς, μετά το τελευταίο σφύριγμα του Αλφόνσο Αλβάρεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ