aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Έδωσε» τον πατέρα του ο Μέσι για την φοροδιαφυγή!

«Έδωσε» τον πατέρα του ο Μέσι για την φοροδιαφυγή!

Η δίκη είναι σε εξέλιξη και σήμερα κατέθεσε ο άσος της Μπαρσελόνα και ο πατέρας του. Ο Μέσι επανέλαβε όσα έλεγε και κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων: δεν είδε, δεν ήξερε, δεν άκουσε. Μόνο υπέγραφε!

«Δεν ήξερα τίποτα, Εγώ ήμουν αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Δεν είχα ιδέα. Είχα εμπιστοσύνη στον πατέρα μου και στους δικηγόρους. ξαναλέω ότι πίστευα όσα μου έλεγε ο μπαμπάς μου. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσε να με κοροϊδέψει. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα οικονομικά θέματα, δεν ήξερα ότι παραβιαζόταν ο νόμος. Υπέγραφα απλά. Ούτε διάβαζα, ούτε ρωτούσα» ήταν τα λόγια του Μέσι κατά την απολογία του.

Είχε προηγηθεί η κατάθεση του Χόρχε Μέσι, πατέρα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Όσα είπε ήταν στην ίδια γραμμή… «Στόχος μου ήταν να κάνω πιο εύκολη τη ζωή του γιου μου, ώστε να ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο. Ο Λέο δεν ξέρει τίποτα από όλα αυτά τα θέματα με τα χρήματα και τις εταιρίες. Σε κάποιες από τις επίμαχες συμφωνίες δεν είχα καν εγώ ανάμειξη. Είχαμε έναν εκπρόσωπο και απλά έλεγα ναι ή όχι όταν με ρωτούσε. Ο Λέο δεν διάβαζε τα συμβόλαια. Απλά τα υπέγραφε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την άφιξή του στο αρμόδιο δικαστήριο της Βαρκελώνης ο Μέσι αποδοκιμάστηκε έντονα από το συγκεντρωμένο πλήθος. Αν κριθεί ένοχος ο σούπερ σταρ της Μπαρσελόνα κινδυνεύει με φυλάκιση 22 μηνών.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο Αργεντινός ήταν σχεδόν… ακούνητος και ανέκφραστος. Κινήθηκε μόνο για να πιει νερό από ένα ποτήρι που υπήρχε μπροστά του. Με την κατάθεσή του ολοκληρώθηκε η σημερινή ακροαματική διαδικασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ