aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπίστευτο: Η Ρεάλ έδινε 250.000.000 ευρώ για τον Μέσι!

Απίστευτο: Η Ρεάλ έδινε 250.000.000 ευρώ για τον Μέσι!

Μία εκπληκτική ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το γερμανικό περιοδικό Spiegel, που αποκαλύπτει ότι λίγο πριν αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης της Λιονέλ Μέσι ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ!

Ένα μήνα πριν από τη μεταγραφή του Ουαλού, τον Ιούνιο του 2013, ο δικηγόρος του Αργεντινού σταρ ενημέρωσε τον πατέρα του, Χόρχε ότι η Ρεάλ ήταν διατεθειμένη να πληρώσει την ρήτρα μαμούθ και ήθελε να μάθει τις προθέσεις του. Μάλιστα η «βασίλισσα» προσέφερε 23 εκατομμύρια ευρώ καθαρές ετήσιες απολαβές ως το 2021 και ένα εκατομμύριο ως μπόνους υπογραφής για τον πατέρα του Μέσι!

Μπορεί η επίσημη Ρεάλ να διαψεύδει το δημοσίευμα, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες της υπόθεσης, που αποκαλύπτει το Spiegel. Το ραντεβού ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την πλευρά του Μέσι είχε κλειστεί σε ένα ιδιωτικό τζετ, όπου θα βρίσκονταιν ο Μέσι, ο δικηγόρος του Ινίγκο Χουάρεθ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μιγκέλ Παρδέθα και ένας δικηγόρος της «βασίλισσας»!

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο δικηγόρος του Μέσι είχε ενημερώσει τον πατέρα του, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης του είχε υποσχεθεί ότι θα ασκήσει πίεση στον πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι, ώστε να λυθούν τα ανοιχτά μέτωπα που είχε ο Λιονέλ Μέσι με την ισπανική νομοθεσία για την περίφημη υπόθεση φοροδιαφυγής!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ