aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνώμαλη προσγείωση για την Σεβίλλη

Ανώμαλη προσγείωση για την Σεβίλλη

Ανώμαλη προσγείωση για την Σεβίλλη μετά την σπουδαία πρόκριση εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα ηττήθηκε εύκολα (2-1).

Με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό βασικό και αναντικατάστατο, οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» στο φινάλε του πρώτου μέρους όταν ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ Ναμπίλ Ελ Ζαρ τροφοδότησε τον Μπουστίνθα και ο τελευταίος στο 41′ σημείωσε το 1-0. Κουρασμένη και χωρίς επιθετικές εμπνεύσεις η ομάδα του Μοντέλα, δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Κουέγιαρ όντας ευάλωτη αμυντικά.

Στον αντίποδα η Λεγανές ήταν περισσότερο δραστήρια και στο 69΄ διπλασίασε το προβάδισμά της με τον Εράσο να αξιοποιεί άριστα την παράλληλη συρτή σέντρα του Ντιέγκο Ρίκο. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης στο «Estadio Municipal de Butarque» το μόνο που κατάφεραν οι Ανδαλουσιανοί ήταν να μειώσουν με τον Λαγιούν στις καθυστερήσεις, παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σαράμπια. Το τελικό σκορ «έγραφε» 2-1 με την Λεγανές να ανεβαίνει στους 36 πόντους μετά από 29 αγωνιστικές. Χάνει έδαφος στην μάχη της πεντάδας η Σεβίλλη που έμεινε στους 45 βαθμούς.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ