Ρεάλ: Ανανεώσεις πέντε «αστέρων»

Στον σχεδιασμό για την ανανέωση και επέκταση πέντε συμβολαίων την περίοδο του καλοκαιριού προχώρα η Ρεαλ, για να «δέσει» τους ποδοσφαιριστές τις, οι οποίοι είναι βαρόμετρα για την ομάδα.

Αρχικά οι πρωταθλητές Ευρώπης μελετούν το ενδεχόμενο ο σουπερσταρ Κριαστιάνο Ρονάλντο να επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους Μαδριλένους πριν από το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Ο Ρονάλντο, όμως, δεν είναι ο μοναδικός Πορτογάλος στη λίστα των ανανεώσεων, αφού και ο συμπατριώτης του Πέπε που έφτασε τα 33 του χρόνια, αναμένεται να ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο.

Από τη λίστα φυσικά δεν μπορούσε να λείπει και ο Μπέιλ, του οποίου όμως το συμβόλαιο του τελειώνει το 2019, όμως η διοίκηση της Ρεαλ επιθυμεί να επεκτείνει την συνεργασία της με τον Ουαλό, για ακόμη δύο χρόνια.

Τέλος οι ανανεώσεις κλείνουν με δυο Ισπανούς ποδοσφαιριστές, τους Χέσε Ροντρίγκες και Ίσκο. Αρχικά όσον αφορά τον πρώτο, το συμβόλαιο του τελειώνει το 2017, επομένως η Ρεαλ επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία τους, ούτως ώστε να μην αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

Τελευταίος στην σειρά των ανανεώσεων είναι ο Ίσκο, ο οποίος δήλωσε πως είναι πολύ ευχαριστημένος στην «βασίλισσα» και δεν θα επιθυμούσε να αποχωρήσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ