aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνανέωσε με ρήτρα... τριών Νεϊμάρ ο Μέσι!

Ανανέωσε με ρήτρα… τριών Νεϊμάρ ο Μέσι!

Μπορεί ο πρόεδρος της Μπαρσελόνα, Μπαρτομέου, να είχε δηλώσει επανειλημμένως πως ο Μέσι έχει ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο, κάτι τέτοιο δεν φαινόταν πουθενά στον… ορίζοντα και λίγο-πολύ επιβεβαιώθηκε από τους ίδιους τους Μπλαουγκράνα το πρωί του Σαββάτου!

Στην ανακοίνωση για την ανανέωση της σύμβασης με τον 30χρονο άσο, αναφέρεται πως «το πρωί του Σαββάτου υπεγράφη το νέο συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ, με διάρκεια μέχρι τη σεζόν 2020-21».

Με λίγα λόγια ο Μέσι πείσθηκε λίγες ημέρες πριν μπει στην… επικίνδυνη μεταγραφική περίοδο, όπου θα μπορούσε να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδες έξι μήνες πριν τη λήξη του προηγούμενου συμβολαίου. Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της Μπάρσα δεν θέλουν να την… πατήσουν όμως στην περίπτωση του Νεϊμάρ και έβαλαν ρήτρα αποδέσμευσης 700.000.000! Τρεις Νεϊμάρ δηλαδή και κάτι… ψιλά.

Ο Μέσι βρίσκεται εδώ και 14 σεζόν στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Έχει αγωνιστεί σε 602 παιχνίδια κι έχει σκοράρει 523 τέρματα (πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας)! Έχει κερδίσει 8 πρωταθλήματα, 4 Champions League, 5 Κύπελλα Ισπανίας, 7 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Μαζί με τον Αντρές Ινιέστα είναι οι παίκτες που έχουν κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στον σύλλογο (30).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ