aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Άγριο κράξιμο στο twitter για Μέσι

«Μπούμερανγκ» γύρισε η προσπάθεια στήριξης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα στο twitter, με πολλούς χρήστες της διαδικτυακής πλατφόρμας να κατακεραυνώνουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ για την επιλογή του να φοροδιαφύγει.

Μετά από αυτήν την περιπέτεια που είχε με την δικαιοσύνη ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής, μπήκε σε σκέψεις για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα και σίγουρα μετά την παταγώδη αποτυχία στην προσπάθεια στήριξης του, θα το σκεφτεί ακόμα περισσότερο.

Να θυμίσουμε πως εντός της εβδομάδας ο Λιονέλ Μέσι και ο πατέρας του καταδικάστηκαν από δικαστήριο της Βαρκελώνης σε 21 μήνες φυλάκισης (που δεν θα εκτίσουν γιατί η ποινή είναι εξαγοράσιμη) για το γεγονός πως αποφάσισαν να κρύψουν έσοδα που είχε ο «Πούλγκα» από το 2007 ως το 2009, ενώ επιβλήθηκε στον Αργεντινό και πρόστιμο δύο εκατ. ευρώ.

Κάποια χαρακτηριστικά “τιτιβίσματα” αναφέρουν πως δεν τάσοντε υπέρ του Μέσι και τον προτρέπουν να πληρώσει τους φόρους του και να αποκτήσει αξιοπρέπεια, ενώ άλλα κάνουν λόγω για την χειρότερη καμπάνια που έχει γίνει και δεν καταλαβαίνουν τον λόγο που πρέπει να στηρίξουν κάποιον που φοροδιαφεύγει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ