aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Αγρίεψε» ο Κριστιάνο: σημάδεψε με μπάλα δημοσιογράφους!

«Αγρίεψε» ο Κριστιάνο: σημάδεψε με μπάλα δημοσιογράφους!

Η τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης (ενόψει του αγώνα στην Ανδαλουσία με την Μπέτις) ήταν άκρως “ενδιαφέρουσα”, καθώς κατά τη διάρκειά της είδαν όλοι τον Κριστιάνο Ρονάλντο να εκνευρίζεται, να χάνει τον έλεγχο και να “σημαδεύει” δημοσιογράφο στην εξέδρα.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του “κορόιδου” που έπαιζαν οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν, με τον Πορτογάλο να μπαίνει στη μέση αλλά να μην μπορεί να ανακτήσει τη μπάλα παρά τις προσπάθειές του.

Κάποια στιγμή ο Ντανίλο πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Πορτογάλου κάνοντας τον Μαρσέλο να τρελαθεί από τη χαρά του και να του δώσει συγχαρητήρια, όμως λίγο αργότερα ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας έδωσε την “απάντησή” του.

Κατάφερε αρχικά να κόψει τη μπάλα και κατόπιν την πέταξε με ένα δυνατό βολέ προς την εξέδρα όπου βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι, φωνάζοντας: “Τώρα θα έχετε κάτι να γράψετε, έχετε υλικό για δύο ημέρες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ