aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Κυβερνήτης αεροσκαφών: «Απορώ ποιος επέτρεψε την απογείωση, είναι τρελό»

Κυβερνήτης αεροσκαφών: «Απορώ ποιος επέτρεψε την απογείωση, είναι τρελό»

Η εξαφάνιση του αεροσκάφους που μετέφερε τον Αργεντινό επιθετικό Εμιλιάνο Σάλα από τη Νάντη στο Κάρντιφ έχει σοκάρει. Ο κυβερνήτης αεροσκαφών, Χόρχε Πολάνκο, μίλησε στο δίκτυο TyC Sports και εξήγησε ότι σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να επιτραπεί η απογείωση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το να διασχίσεις βράδυ τα Νησιά της Μάγχης με κακό καιρό, με έναν μόνο κινητήρα, είναι σκέτη τρέλα. Κάποιος άφησε αυτό το παιδί να κάνει κάτι τρελό και το πιθανότερο είναι να του κόστισε τη ζωή. Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι ανόητο. Κάποιος δεν συμβούλεψε καλά τον παίκτη Είναι σαν να πετάς στην Ανταρκτική τον χειμώνα με ένα μικρό αεροσκάφος, που μπορεί να επηρεαστεί από τον παγετό και να έχει συνέπειες στη μηχανή. Απορώ ποιος επέτρεψε την απογείωση. Είμαι έκπληκτος με αυτό που συνέβη»

Λίγο προτού «πετάξει» για το Κάρντιφ ο Αργεντινός στράικερ, ώστε να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, απέστειλε ηχητικό μήνυμα στο WhatsApp σε ένα γκρουπ φίλων του, το οποίο σοκάρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ