aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Κάψα» της Τσέλσι για τον Μανωλά

Τα προηγούμενα χρόνια η Αρσεναλ είχε σταθερά στη μεταγραφική της λίστα τον Κώστα Μανωλά. Το φλερτ δεν προχώρησε. Το Λονδίνο είναι μόνιμα στη ζωή του Ελληνα αμυντικού, αφού φέτος η Τσέλσι είναι αυτή που τον… έχει από κοντά.

Οι «μπλε», όμως, δείχνουν πιο αποφασισμένοι από τους «κανονιέρηδες», ενδεχομένως και επειδή τον Μανωλά τον θέλει ένας προπονητής που τον ξέρει πολύ καλά. Ο Αντόνιο Κόντε, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας μέχρι το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (μετά θα αναλάβει και επίσημα την Τσέλσι), έχει δει δεκάδες φορές από κοντά τον άσο της Ρόμα και θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνάς του.

Σύμφωνα με ΜΜΕ σε Αγγλία και Ιταλία, ο Κόντε είχε ως προτεραιότητα τον Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι. Μετά, όμως, την αρνητική απάντηση των «παρτενοπέι», πρώτος στη λίστα ανέβηκε ο Μανωλάς. Οχι, πάντως, ότι και η περίπτωσή του θα είναι εύκολη, αφού αποτελεί το σημείο αναφοράς στην οπισθοφυλακή των «τζαλορόσι», οι οποίοι θα προτιμούσαν να μην τον παραχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι, αφού βάσει της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό τα μισά χρήματα θα κατέληγαν στα ταμεία των «ερυθρόλευκων».

Ο Κόντε ονειρεύεται δίδυμο τον Μανωλά με τον Λεονάρντο Μπονούτσι της Γιουβέντους και θέλει να χτίσει την ομάδα του ξεκινώντας από το κέντρο της άμυνας, με τον Κώστα να μη βιάζεται, να απολαμβάνει την πατρότητα και να ετοιμάζεται για τον γάμο του, αφού γνωρίζει ότι έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Ρόμα και οι μνηστήρες έχουν αρχίσει να κάνουν ουρά έξω από το «Ολίμπικο». Γιατί η Τσέλσι τον θέλει και μάλιστα πολύ, αλλά δεν είναι η μόνη…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ