aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η Μπαρσελόνα έβαλε στο μάτι τον Εζίλ

Ο Μεσούτ Εζίλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS», βρίσκεται ψηλά στη μετεγγραφική λίστα της Μπαρσελόνα και αποτελεί διακαή πόθο του Λουίς Ενρίκε.

Ο παίκτης δεν θέλει ιδιαίτερα να παραμείνει στους Λονδρέζους υπό τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο 27χρονος άσος δεν βλέπει προοπτική κατάκτησης τίτλων με την Άρσεναλ.

Εφόσον ο Αλσατός προπονητής δεν προτίθεται να αποχωρήσει τα επόμενα χρόνια από την τεχνική ηγεσία των «κανονιέρηδων», ο ίδιος βλέπει θετικά την προοπτική μιας άλλης ομάδας.

Θα ήθελε να παίξει και πάλι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν… συγκινείται ιδιαίτερα. Η Μπαρσελόνα προτίθεται να κινηθεί για να τον πάρει, προσφέροντας Τουράν, Ελ Χανταντί και Σάντρο για να πείσει την Άρσεναλ να τον παραχωρήσει.

Βέβαια, η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο για τον Γερμανό, καθώς έχει βάλει ρήτρα στο συμβόλαιό του και αν καταθέσει ίδια πρόταση με την Μπαρτσελόνα ή άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα, θα τον κάνει δικό της. Πάντως, το όνομα του Εζίλ θα παίξει δυνατά το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ