aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΦυγάδευσαν τον Ρονάλντο στο πορτ μπαγκάζ! (vid)

Φυγάδευσαν τον Ρονάλντο στο πορτ μπαγκάζ! (vid)

Ο Πορτογάλος άσος εθεάθη σε νοσοκομείο της Μαδρίτης, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, έτσι ώστε να διαπιστωθεί από τι ακριβώς ταλαιπωρείται το πόδι του.

Ενας τραυματισμός που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο να του στερήσει τη συμμετοχή του και στην ρεβάνς του Μπερναμπέου.

Σύμφωνα με βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός, ο Πορτογάλος σταρ φαίνεται να έχει βγει από το νοσοκομείο και να πλησιάζει το αυτοκίνητό του συνοδευόμενος από έναν φίλο του και τον οδηγό τους.

Κι ενώ ανοίγει το πορτ μπαγκάζ, ξάφνου ο Ρονάλντο… εξαφανίζεται! Εν συνεχεία το αμάξι αναχωρεί με τον 32χρονο επιθετικό να εικάζεται ότι βρίσκεται στο πορτ μπαγκάζ!

Οπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι του καναλιού ο Ρονάλντο κρύφτηκε ώστε να αποφύγει το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ, με το οποίο οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζουν σωστά το πρόβλημά του τραυματισμού του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ