aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φαλκάο: «Επιστρέφω στη Μονακό»

Ο κολομβιανός επιθετικός απογοήτευσε στην Τσέλσι κι όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος, θα επιστρέψει στους Μονεγάσκους, οι οποίοι διατηρούν τα δικαιώματά του. 

«Τον Φεβρουάριο η Τσέλσι μου είπε ότι δεν με υπολογίζει, οπότε δεν θα συνεχίσω εκεί. Η Μονακό επένδυσε πολλά σε μένα και θέλω να επιστρέψω μερικά από αυτά. Με θέλουν πίσω στον σύλλογο την επόμενη σεζόν. Χρειάζομαι χρόνο συμμετοχής και από ‘κει και πέρα θα δούμε τι θα γίνει. Η Μονακό θέλει να δει σε τι θέση θα είναι για να δω κι εγώ τι πιθανότητες έχω», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, αποκάλυψε  πως είχε πρόταση στα χέρια του κι από τη Ρίβερ Πλέιτ:  «Η Ρίβερ με πλησίασε για να μου δώσει την ευκαιρία να επιστρέψω, αλλά εκείνη την περίοδο Μονακό, Τσέλσι κι εγώ θέλαμε να συνεχίσω στην Ευρώπη. Μετά, τον Φεβρουάριο, η Τσέλσι μου είπε πως δεν με υπολόγιζε και προσπάθησε να με στείλει στην Ρίβερ, αλλά πλέον ήταν αργά».

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ