aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Βούλιαξε η ΑΕΚ σε 45 λεπτά (pics&video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Δεν ανταποκρίθηκε καθόλου στις απαιτήσεις του αγώνα η ΑΕΚ και σε 45 λεπτά εξανέμισε οποιαδήποτε ελπίδα είχε για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ένας και μόνο ποδοσφαιριστής κατάφερε να της κάνει (τεράστια) ζημιά, να σκοράρει 3 γκολ και φυσικά να κάνει το παιχνίδι τυπικής διαδικασίας.

Ο Σίκορα άνοιξε το σκορ στο 8′, έκανε το 2-0 στο 15′ και στο 41′ ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου απέναντι σε μία άμυνα που… βάδιζε και παραπατούσε. Η ομάδα του Ιδιάκεθ δεν είχε καθόλου καλή απόδοση, δημιούργησε μόνο μία ευκαιρία στο πρώτο μέρος και παρά το γεγονός ότι απειλήθηκε σε τρεις περιπτώσεις, κατάφερε να δεχθεί τρία τέρματα!

Στην επανάληψη, οι Λαρνακείς ρίσκαραν με την είσοδο των Χαραλαμπίδη και Ακοράν, όμως παρά την πίεση και τις 3-4 καλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Τομάς στο 87′, το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Μάλιστα, στο 90′ ο Μουρίγιο έκανε φάουλ εκτός φάσης στον Σίκορα και δέχθηκε την κόκκινη.

Σλόβαν Λίμπερετς (Γιάρουσλαφ Κοστλ): Ντούβπρβακ, Πόκορνι, Χοβόρκα, Μπάρτοσακ, Κουφάλ, Μπρέιτε, Σίκορα, Φόλπρεχτ, Βουκχ (89′ Σούκενικ), Μπαρτλ (79′ Ναβρατίλ), Μπάρος (83′ Κομπλιτσένκο).

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Μινιό, Μιντίκκης (46′ Χαραλαμπίδης), Μοϊσόφ, Μουρίγιο, Χαραλάμπους (46′ Ακοράν), Μπόλιεβιτς, Λαρένα, Τομάς, Τέτε (59′ Εγγλέζου), Τρισκόφσκι, Άλβες.

Σκόρερ: Σίκορα 8′, 15′, 41′

Κίτρινες: Μπάρτοσακ, Μπάρος / Τομάς

Αποβολές: Μουρίγιο

Γήπεδο: Γιουνίσι

Θεατές: 7000

Διαιτητής: Ίβαν Μπέμπεκ (Κροατία)

Α’ Βοηθός: Τόμισλαβ Πέτροβιτς

Β’ Βοηθός: Μίρο Γκριτς

4ος: Μάριο Ζέμπετς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ