aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤην πάτησε σαν την… ΑΕΚ η Λάτσιο! (video)

Την πάτησε σαν την… ΑΕΚ η Λάτσιο! (video)

Το άστρο της Ντιναμό Κιέβου έλαμψε (και) στο «Ολίμπικο»! Με τον ίδιο κυνικό τρόπο που απέκλεισαν την ΑΕΚ, οι Ουκρανοί άντεξαν απέναντι στη Λάτσιο κι απέσπασαν ισοπαλία (2-2) που τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League.

Εκμεταλλευόμενοι την ανομοιογένεια των Ιταλών (εξαιτίας και του rotation που έκανε ο Ιντζάγκι), οι Ουκρανοί πήραν… από το πουθενά το προβάδισμα. Παρόλο λοιπόν που δεν κοντρόλαρε καλά, ο σκόρερ της Ντιναμό και στο ΟΑΚΑ την έβαλε μπροστά στο 52’ με όμορφο τακουνάκι. Κάπου εκεί λοιπόν οι Ρωμαίοι αφυπνίστηκαν. Έδειξαν θιγμένοι από το γκολ. Και μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά (54’-59’) κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με άψογα τελειώματα από τους Ιμόμπιλε και Άντερσον.

Μετά την αφύπνιση όμως, η Λάτσιο… ξανακοιμήθηκε. Ήρθε λοιπόν μια «κανονιά» του Μοράες στο 79’ για να την ξυπνήσει και ενισχύοντας το εκνευριστικό ποσοστό ευστοχίας των Ουκρανών, να τους δώσει σκορ πρόκρισης. Γιατί στα τελευταία λεπτά η τύχη ήταν (ξανά) μαζί τους και με το πλασέ του Ιμόμπιλε στις καθυστερήσεις να σταματά στο δοκάρι, τους επέτρεψε να επιστρέψουν ως φαβορί πλέον στο Κίεβο.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ