aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣτο Europa League στρέφεται η προσοχή των οπαδών με ακόμη πιο εκπληκτικές αποδόσεις στη Ubet!

Στο Europa League στρέφεται η προσοχή των οπαδών με ακόμη πιο εκπληκτικές αποδόσεις στη Ubet!

Η Ubet αποτελεί τη διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχημάτων που προσφέρει στους φιλάθλους της Κύπρου ψηλές αποδόσεις σε πλούσιες στοιχηματικές επιλογές. Μπείτε τώρα στο ubet.com.cy και τοποθετήστε εύκολα και ασφαλισμένα τα στοιχήματα σας. Με την εγγραφή σας και την πρώτη σας κατάθεση, παίρνετε 100% bonus μέχρι €200.

Betis – Ολυμπιακός

Ο θρύλος βάζει μπρος για Ισπανία για να δώσει στην Betis μια γεύση από Ελλάδα, όχι όμως αυτήν που βρίσκει κανείς στις γραφικές ταβερνούλες και στα υπέροχα μεζεδάκια αλλά αυτή της πικρής ήττας! Οι πιθανότητες όμως τάσσονται υπέρ της Μπέτις με νίκη στο 1.50 , ενώ η νίκη του Ολυμπιακού βρίσκεται στο 6.80  και η ισοπαλία στο 4.20. Το μενού έχει επιδόρπιο με over 2.5 goals στο 2.00, goal-goal στο 2.20 και το under 2.5 goals στο 1.75. Εμείς να ευχηθούμε καλή όρεξη με ελληνικό διπλό!

Απόλλων – Lazio

Βουτιά στα βαθιά κάνει ο Απόλλων που αναμετράται με την ιταλική Lazio! Με 1.75 στην νίκη της Lazio οι πιθανότητες είναι εμφανέστατα εναντίον των Λεμεσιανών που έχουν την νίκη τους στο 4.50 , ενώ η ισοπαλία έχει 4.00.  Τα goals με το over 2.5 goals να προσφέρει 1.70, το goal-goal 1.70 και το under 2.5 goals 2.10.

Chelsea – ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι ασταμάτητος στα ελληνικά γήπεδα αλλά ισχύει το ίδιο και στα γήπεδα της Ευρώπης; Με αντίπαλο την Chelsea στο Europa ο ΠΑΟΚ τα βρίσκει σκούρα  με αποτέλεσμα η νίκη του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο 8.70 ενώ η νίκη της Chelsea κατεβαίνει στο 1.35 και η ισοπαλία προσφέρεται στο 5.20. Το να απολαύσουμε θέαμα είναι πιθανότατο αφού το over 2.5 goals βρίσκεται στο 1.60, το goal-goal στο 1.95 και το under 2.5 goals στο 2.25.

Ζυρίχη – ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΑΕΚ εισβάλλει στη καρδιά της Ζυρίχης και θέλει να δραπετεύσει με τη νίκη από την πανέμορφη Ελβετία. Οι πιθανότητες, είναι με το μέρος των Ελβετών, αφού η νίκη της Ζυρίχης έχει απόδοση 1.85  ενώ η νίκη του Απόλλωνα δίνει 4.40 και η ισοπαλία 3.65. Φλέβα χρυσού, απ’ τα χρηματοκιβώτια της Ζυρίχης, για τα goal, με το over 2.5 goals να δίνει 1.95, το goal-goal να προσφέρει 1.85  και το under 2.5 goals, 1.85.

Πατήστε εδώ για να βρείτε όλες τις στοιχηματικές μας επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ