aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣώθηκε από τις αλλαγές η Βιγιαρεάλ (video)

Σώθηκε από τις αλλαγές η Βιγιαρεάλ (video)

Όλα έδειχναν πως η έκπληξη στο «Μαδριγάλ» ήταν πιθανή, ωστόσο η Αστάνα λύγισε από τις αλλαγές των Ισπανών και η Βιγιαρεάλ επικράτησε 3-1 της Αστάνα. Σε ένα ματς που οι Καζάκοι πάλεψαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα η Βιγιαρεάλ νίκησε την Αστάνα με 3-1 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «32» του Europa League.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΣΤΑΝΑ 3-1: Ο Σανσόνε άνοιξε το σκορ μόλις στο 16ο λεπτό απέναντι στην Αστάνα και όλα έδειχναν πως θα μπορούσε να έρθει μια εύκολη νίκη για το «κίτρινο υποβρύχιο». Ωστόσο το 1-1 του Λογκβινένκο στο 68’ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Η Βιγιαρεάλ χάρη στις δύο αλλαγές της, με τον Πακαμπού στο 76’ και τον Τσέρισεφ στο 77’ πήρε τη νίκη και έκανε το πρώτο βήμα για να καταλάβει μία από τις δύο προνομιούχους θέσεις ώστε να προχωρήσει στους «32» του Europa League.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 1-0: 
Στο άλλο ματς του 1ου ομίλου, η Σλάβια κατέβαλλε την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 1-0. Ο παλιός άσος του ΠΑΟΚ, Τόμας Νέτσιντ χάρισε το πρώτο τρίποντο στην Σλάβια Πράγας απέναντι στην ομάδα που απέκλεισε στον 3ο προκριματικό γύρο τον Πανιώνιο. Στοχ και Νέτσιντ είχαν καλές στιγμές για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ για τη Σλάβια, ενώ στην επανάληψη και ειδικά μετά το 70ο λεπτό οι Ισραηλινοί πολιόρκησαν την εστία της τσέχικης ομάδας χωρίς όμως αποτέλεσμα.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ