aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΌταν ο ΑΠΟΕΛ λύγισε την Αθλέτικ Μπιλμπάο (pics & video)

Όταν ο ΑΠΟΕΛ λύγισε την Αθλέτικ Μπιλμπάο (pics & video)

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ήταν 23 Φεβρουαρίου 2017! Το ΓΣΠ κατάμεστο από τους χιλιάδες φίλους του ΑΠΟΕΛ που θέλησαν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους για τον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Είχε προηγηθεί η αναμέτρηση στο Σαν Μαμές όπου ο ΑΠΟΕΛ έμεινε όρθιος απέναντι στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε φεύγοντας με ήττα μεν 3-2, όμως το αποτέλεσμα και τα εκτός έδρας γκολ του έδιναν στους γαλαζοκίτρινους πιθανότητες ανατροπής του και πρόκρισης τους στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση. Όρθωσε το ανάστημα του απέναντι στην Αθλέτικ του Μπιλμπάο και με δύο γκολ σε διάστημα 8 λεπτών ανάγκασε την Ισπανική ομάδα να λυγίσει στην Λευκωσία.

Ο Πιέρος Σωτηρίου στο 46΄ έβαλε τους γαλαζοκίτρινους μπροστά στο σκορ, στο 54΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γιαννιώτας έδωσε σκορ πρόκρισης στον ΑΠΟΕΛ αποτέλεσμα το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος πανηγυρίζοντας την 2η μεγαλύτερη πρόκριση του στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα μετά το 2012 σε βάρος της Λυών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ