aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΜουρίνιο: «Αδύνατη η πρώτη τετράδα, στόχος το Europa League»

Μουρίνιο: «Αδύνατη η πρώτη τετράδα, στόχος το Europa League»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι η χθεσινή ήττα (2-0) από την Άρσεναλ, σημαίνει ότι είναι πλέον «αδύνατο» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται τέσσερις πόντους πίσω από την τέταρτη θέση και την Μάντσεστερ Σίτι με τρία ματς να απομένουν, συμπεριλαμβανομένου ενός ταξιδιού στο Λονδίνο, για να αντιμετωπίσει την δεύτερη Τότεναμ.

Ο Μουρίνιο δήλωσε ότι ο περιορισμένος χρόνος που απομένει, που μπορεί να περιλαμβάνει δύο ακόμα παιχνίδια στο Europa League, σημαίνει ότι πρέπει να κερδίσει το ευρωπαικό τρόπαιο για να προκριθεί για το Champions League της επόμενης σεζόν. «Είναι αδύνατο να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, πρέπει να παίξουμε την Πέμπτη (εναντίον της Θέλτα) και μετά εναντίον της Τότεναμ, αλλά δεν μπορούμε να πάμε πλήρεις και ξεκούραστοι σε εκείνο το παιχνίδι», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής της Γιουνάιτεντ. «Τρεις μέρες αργότερα έχουμε τη Σαουθάμπντον και στη συνέχεια την Κρίσταλ Πάλας, ενώ άλλοι θα παίζουν μία φορά αυτή την εβδομάδα».

Ο Μουρίνιο δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος με την απόδοση των παικτών του και δήλωσε πως με τόσους τραυματισμούς και τόσους αγώνες, είναι έκπληκτος που κατάφεραν να μείνουν αήττητοι 25 ματς στην Premier League. Είπε ότι το καθήκον του τώρα είναι να κάνει ότι πρέπει, προκειμένου η Γιουνάιτεντ να κερδίσει το Europa League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ