aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜη θυμώνετε την Ντιναμό - Όρθια στην Ελβετία η Παρτίζαν

Μη θυμώνετε την Ντιναμό – Όρθια στην Ελβετία η Παρτίζαν

Πήγε να κάνει την έκπληξη η Σκεντέρμπεου, αλλά βρήκε μπροστά της την… αγριεμένη Ντιναμό Κιέβου, η οποία επικράτησε τελικά 3-1 στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου του Europa League. Η Ντιναμό πίεσε ασφυκτικά από την αρχή του ματς, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα, o Μουζάκα «τρύπησε» την άμυνα και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τον αλβανικό σύλλογο. Η καλή αμυντική λειτουργία της Σκεντέρμπεου λειτούργησε μέχρι το ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μισό του ματς οι Ουκρανοί… αγρίεψαν.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Σίντορτσουκ ισοφάρισε με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή και δύο λεπτά αργότερα το κοντινό πλασέ του Μοράες έδωσε τα ηνία στην Ντιναμό. Οι ευκαιρίες τους συνεχίστηκαν, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εμποκανί να διαμορφώνει το τελικό 3-1. Με ισοπαλία που διαμορφώθηκε στο πρώτο τέταρτο του ματς ξεκίνησαν την πορεία τους στους ομίλους Γιουνγκ Μπόις και Παρτιζάν, που έμειναν στο 1-1.

Οι Σέρβοι προηγήθηκαν στο ενδέκατο λεπτό του ματς με σουτ του Γιάνκοβιτς στην κίνηση, όμως η χαρά τους δεν κράτησε πολύ. Μετά από σέντρα του Ασάλ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και έφτασε στον Φάσναχτ που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η επόμενη (2η) αγωνιστική (28/9): Σκεντερμπέου- Γιούνγκ Μπόις (22:05) και Παρτιζάν-Ντιναμό Κιέβου (22:05).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ