aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜεγάλη πρόκριση για την Αστάνα, κακό φινάλε για Βιγιαρεάλ

Μεγάλη πρόκριση για την Αστάνα, κακό φινάλε για Βιγιαρεάλ

Η Αστάνα νίκησε 1-0 τη Σλάβια στην Πράγα για την έκτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Europa League και της «έκλεψε» την πρόκριση για τους «32» της διοργάνωσης, κάτι που θα πετύχαιναν οι Τσέχοι απλά με την ισοπαλία, για την οποία πάλεψαν μέχρι τέλος στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες.  Κακό φινάλε για τη Βιγιαρεάλ, που έχασε 0-1 από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ στο «Κεράμικα».

Σλάβια Πράγας-Αστάνα 0-1: Οι Τσέχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και είχαν κάποιες ευκαιρίες κόντρα σε μία ομάδα που ήθελε μόνο νίκη για να προκριθεί. Οι παίκτες της Σλάβια προσπαθούσαν να κάνουν το 1-0, όμως σιγά σιγά οι Καζάκοι άρχισαν να βγαίνουν μπροστά και να απειλούν την εστία της Σλάβια. Έτσι, στο 39’ ο Ανισιτς δέχτηκε την μπάλα από λάθος επέμβαση και σε κενή εστία έκανε το 0-1. Η πίεση της Αστάνα συνεχίστηκε μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, χωρίς να αλλάξει κάτι. Οι Τσέχοι ήταν κυρίαρχοι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 70΄έχασαν τουλάχιστον τέσσερις καλές ευκαιρίες με μοιραίο τον Νέτσιντ. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για τους Τσέχους, που δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ και έμειναν εκτός συνέχειας.

Βιγιαρεάλ-Μακάμπι 0-1: Σε ένα μοιρασμένο ματς στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έχασαν τουλάχιστον από τρεις ευκαιρίες για να σκοράρουν, χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, στο 60’ ο Μίτσα έδωσε στον Μπλάκμαν και αυτός μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1, κάτι που δε στέρησε την πρώτη θέση στο «κίτρινο υποβρύχιο».

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Τελ Αβίβ 0-1 (60΄ Μπλάκμαν)

Σλάβια Πράγας – Αστάνα 0-1 (38΄ Άνιτσιτς)

Βαθμολογία

Βιγιαρεάλ 11

Αστάνα 10

Σλάβια 8

Μακάμπι 4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ