aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜατσάρα στη Μόσχα, «φωτιά» στον 7ο όμιλο!

Ματσάρα στη Μόσχα, «φωτιά» στον 7ο όμιλο!

Το παιχνίδι στη Μόσχα ανάμεσα στη Σπαρτάκ και την Ρέιντζερς ήταν… τρελό! Μόλις στο 5’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, χάρη σε αυτογκόλ του Ερεμένκο, για να ισοφαρίσει σε 1-1 για τους γηπεδούχους ο Μελγκαρέχο στο 22’.

Πέντε λεπτά αργότερα, η Ρέιντζερς πήρε ξανά κεγάλι στο σκορ με τον Καντέιας, αλλά στο 35΄ήταν η σειρά του Γκόλντσον να βάλει αυτογκόλ για να κάνει το 2-2!  Η απάντηση για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ ήταν άμεση, καθώς 6 λεπτά αργότερα, ο Μίντλετον σκόραρε για να κάνει το 2-3, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Σπαρτάκ μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για την ισοφάριση. Τα κατάφερε στο 58’ όταν ο Λουίς Αντριάνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-3 και ένα λεπτό αργότερα, οι Ρώσοι έκαναν την ανατροπή για το 4-3 με σκόρερ τον Χανί!  Στο άλλο ματς του ομίλου, Ραπίντ Βιέννης και Βιγιαρεάλ έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Επειτα και από τα σημερινά αποτελέσματα ο όμιλος παίρνει φωτιά, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης. Είναι χαρακτηριστικό ότι η διαφορά από την πρώτη Βιγιαρεάλ μέχρι την 4η Ραπίντ Βιέννης είναι μόλις δυο βαθμοί.

Ραπίντ Βιέννης – Βιγιαρεάλ 0-0

Σπαρτάκ Μόσχας – Ρέιντζερς 4-3

Η επόμενη αγωνιστική (29/11)

Σπαρτάκ Μόσχας – Ραπίντ Βιέννης

Ρέιντζερς – Βιγιαρεάλ

Η βαθμολογία

1.Βιγιαρεάλ 6

2.Σπαρτάκ Μόσχας 5

3.Ρέιντζερς 5

4. Ραπίντ Βιέννης 4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ